Aktuális

Bevihették a rendőrök Lagzi Lajcsit

Galambos Lajos zenész sajtóinformációk szerint a székesfehérvári rendőrségen tartózkodik.

feol.hu információi szerint a mulatós trombitás a székesfehérvári rendőrkapitányságon van, ahová egy mocsai luxusingatlanban történt rendőri intézkedés után vitték be.

“A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és egy 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

Bevihették a rendőrök Lagzi Lajcsit

Most az ő nótáját is elhúzhatják

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak” – mondta el Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő a feol.hu megkeresésére .

Tavasszal már történt egy rendőri intézkedés a Galambos Lajcsival hirdetett tatai Boglárka apartmanparkban, ám a zenész akkor tagadta, hogy köze lenne a céghez, szerinte csak reklámarca volt a lakások eladásának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top