nlc.hu
Aktuális
Őszi feltöltődés különleges vidéki helyeken

Őszi feltöltődés különleges vidéki helyeken

Különleges, a fáradt lelket kisimító, a természet lágy ölén eltöltendő napokra vágysz? Íme két olyan hely, ahol mindezt megkapod!

 

                                   Elegáns kúria, vidéki nyugalom a Homokhátságon

A Kúria a Homokhátságon, egy 30 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve. A mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusával.
Klasszicista fő épület, nyolc boxos istálló, a régi cselédházból kialakított nyári konyha, és szauna ház, boros és húsos pince szolgálják a vendégek kényelmét, és kellemes kikapcsolódását. Egy pohár bor, a család Balaton-felvidéki birtokáról, egy könnyed, őszi étel, egy házi sütemény a platánfák alatt, a teraszon, és a városi élet nyüzsgése máris elfelejtődik.

A gyönyörű erdővel körülvett kertben nagyméretű úszómedence, és egy 10 személyes szauna ház található. A lovaglás szerelmeseinek lovas pálya áll rendelkezésére, illetve lovas oktatóinkkal felfedezhetik a környékbeli tájak egyedülálló növény- és állatvilágát.
Egyedi, stílusos szobáink minden igényt kielégítőek, fürdőszobával, wifi kapcsolattal rendelkeznek. A gasztronómiai élményt a kizárólag házi készítésű, helyi alapanyagokból készült ételek, és italok szolgálják.
Programjaink:
Őszi vadászlovaglás 2015. október 23-25.  
Mindenszentek hétvége 2015. október 30- november 1.
Márton napi libavacsora és újbor kóstoló 2015. november 14.  

Elérhetőségeink:
Web: www.platanoskuria.hu
Facebook: facebook/Platános-Lovaskúria

                             Pincelakat Borház és Szálloda – Várjuk Császártöltésen!

 

Császártöltés egy olyan hely, ahol az emberek még kiülnek a ház elé vasárnap délután beszélgetni, ahol szerdánként a cserélni való szódás üveg mellé a pénzt is ki merjük tenni az utcára. Itt még mindenki köszön mindenkinek és az itt lakók is minden ide látogatót saját vendégüknek tekintenek.
Látogassanak el hozzánk, ha csak semmittevésre vágynak messze a városi élet zajától, mert mi a falusi levegő mellett kényelmes, a mai kor minden igényét kielégítő szállást, finom borokat és ételeket valamint kényeztető wellness szolgáltatásokat kínálunk vendégeinknek.

Ha valaki a jó borokat szereti, annak is itt a helye, mert itt a helyi és környékbeli pincészetek borai közül a legjobbakat kínáljuk, egy olyan településen, ahol a lakóházak száma nagyjából megegyezik a pincék és présházak számával. Alig akad itt olyan család, ahol ne saját készítésű bor kerülne nap, mint nap az asztalra. A Szálloda Borházában ezekből és egyéb környékbeli díjnyertes borokból kóstolhatnak az ide látogatók.

Az aktív pihenést választó utazóknak is sok kalandot kínálunk, hiszen településünk környékén lélegzetelállító természeti kincsekre bukkanhatnak a Vörös Mocsár területén, a Duna-völgyi Főcsatorna partszakaszán vagy halastavaink környékén azok, akik a Szálloda programjai között található gyalog és vízitúrák, horgász és lovas programok közül választanak.
Válogasson hosszú hétvégi vagy őszi szüneti csomagjaink közül vagy töltse nálunk az ünnepeket, várjuk karácsonykor és szilveszterkor is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top