Aktuális

Hit, szeretet, küzdelem – a pécsi cicamenhelyen jártunk

Van egy kolléganőm, aki szuper karrierrel a háta mögött valami egészen másba is belekezdett pár éve. Nem elégedett meg azzal, hogy csupán szereti az állatokat, ami nála egyébként sem abban nyilvánult meg, hogy ellágyulva megnézett naponta két "napi cuki" videót a közösségi portálon.

Az sem volt a számára elég elhivatottság, hogy otthonába fogadjon egy-két-több kis állatot, kutyái, macskái lettek.

Azt vette a fejébe, hogy egy kisebbfajta csodát valósít meg, és nem hagyja, hogy a kóbor macskák élelem, víz és megfelelő orvosi kezelés, majd gazdi nélkül keringjenek Pécsett. Elhatározta, az alapprobléma után is utánamegy, miszerint az egyetlen megoldás a macskák túlszaporulata ellen az, ha egy ivartalanítási programot indít.

Hit, szeretet, küzdelem - a pécsi cicamenhelyen jártunk

Bemutatom nektek Zsuzsát, aki a pécsi cicamenhely alapítója, lelke és szíve. Bár ő, már most látom, ki fog engem javítani: szerinte az általa épített és létrehozott macskabirodalom nem menhely, hanem egy cicaház. Hozzá látogattunk egy csodás, napsütéses, augusztusi vasárnapon.

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top