Aktuális

Dizájnhét: még sokat kell fejlődnie a magyar hoteldizájnnak

Varró Zoltán dizájner, belsőépítész szerint még sokat kell fejlődnie a magyar hoteliparnak a dizájn területén, hogy megfeleljen a különlegességre és egyediségre törekvő nemzetközi trendeknek és versenyképessé váljon a külföldi piacon is – írja az MTI.

A Varró Zoltán tervezte Aria Hotel Budapestet három kategóriában is jelölték a New York-i Boutique Design 2015 Gold Key Awardsra, a díjátadó november 9-én lesz. Londonban pedig október végén veheti át a Boutique Design Awards, Best Spa Hotel Europe kategória fődíját – tette közzé az MTI.

“Sokan nem azért építenek szállodát, mert értenek hozzá, hanem mert pályázatot írtak ki rá, miközben semmiféle rálátásuk nincs a szakmára. Emellett sokszor lemásolják a már működő modelleket, amely nem túl kifizetődő, főként manapság, amikor a szállodaipari trendek a különlegességre és egyediségre törekednek. Fel kell nőnünk ahhoz, hogy megértsük, érdemes pénz áldozni arra, hogy minőségi szállodát lehessen létrehozni” – mondta Varró Zoltán.

Fotó: varrodesing.hu
Fotó: varrodesing.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top