Aktuális

Ismét keresik a legjobb női munkahelyet

A magyar nők többsége ma már nem szeretne választani család és karrier között. Most ismét olyan cégeket keresnek, ahol a legkedvezőbb feltételeket teremtik meg a nőknek ahhoz, hogy ne is kényszerüljenek rá ilyen döntésre.

Az Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség idén nyolcadik alkalommal írt ki pályázatot a legjobb női munkahely elnyerésére. Olyan munkáltatókat keresnek, ahol a legtöbbet tesznek a női munkavállalókért. Pályázni két kategóriában lehet: 20-250 fő közötti és a 250 főnél több dolgozót foglalkoztatók jelentkezését is várják

A verseny értékelési szempontjai között kiemelt szempontként szerepel a családi élet és a munkahely érdekeinek összehangolása, a gyermekvállalásból visszatérő anyák integrációja és az 50 év feletti nők életútprogramjának alakítása.

Pályázni 2015. november 6-ig lehet, a díjátadás pedig november 12-én lesz a Millenáris Parkban, a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállításon.További részletek az akcióról itt.

Tavaly 250 fő feletti kategóriában a Legrand Zrt. nyert, a 20 és 250 főt foglalkoztató vállalatok közül pedig a fagylaltporokat, instant termékeket és táplálékkiegészítőket gyártó TUTTI Élelmiszeripari Kft. lett az első.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top