Aktuális

Átmeneti készlethiány lehet a trafikokban

Átmeneti készlethiány alakulhat ki a trafikokban, mert novembertől csak a monopolhelyzetbe hozott Országos Dohányboltellátótól vásárolhatnak árut.

Átmeneti készlethiány lehet a trafikokban, mivel novembertől a trafikosok már csak az Országos Dohányboltellátótól vásárolhatnak cigarettát – számolt be a hírTV. Eddig hetente két-három alkalommal kaptak árut, a cég hetente egyszer, nagy tételben szeretne szállítani. Ehhez viszont nagy raktár kellene.

Nagyobb gond ennél, hogy továbbra sincs szerződésük. A trafikosokkal kötendő szerződés szövegét azonban a dohányellátó csak november 2-án hozza nyilvánosságra a honlapján és két országos napilapban.

Átmeneti készlethiány lehet a trafikokban

Jövőre egyébként már egységesen, egyszínű dobozokban, elrettentő feliratokkal lehet csak cigarettát árulni az Európai Unió területén. A kormány dohányipari különadót vet ki a legkárosabb cigarettákra, például a mentolos ízesítésűekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top