Aktuális

Új generációs milliomosok: fel sem állnak a fotelből

Volt egy ismerősöm, képeket szerkesztett, majd egy-egy zeneszám alá pakolta őket és fellőtte a kész művet a zenei megosztóra. A YouTube-on futó reklámokból vélte a súlyos milliókat, amelyek álmaiban a számlájára csordogáltak.

Ő igencsak amatőr módon várta ezt el, az ismerőseit zaklatta azzal, hogy “kattintsanak a videójára, de az nem érdekes, csak a reklámot is nézzék meg”. Nos, az ő módszerére simán kikerülhet a “ROSSZUL CSINÁLOD” táblácska, ellenben az elgondolása jó. Igenis, lehet nagyon, nagyon jól keresni az internet adta lehetőségek kihasználásával, erre mutatok két, érdekes példát.

A képen látható 14 éves Kim Sung-jin nagyszüleivel él Dél-Koreában. A fiú felregisztrált az úgynevezett Afreeca Tv-re, amelyen ingyenes, online közvetítéseket lehet élőben figyelemmel kísérni. Kim Sung-jin pedig azzal vonzza a saját követőit, hogy a vacsoráit mindig az internet népe előtt fogyasztja el. Én el nem tudom képzelni, ki a túrót érdekel egy 14 éves fiatalember, amint minden nap valamit eszik: pizzát, csirkét, tésztát, bármit, viszont az őt követők lelkesen nézik a srác kajálását, és eközben még az oldalon párhuzamosan futó hirdetéseket is előszeretettel meglesik.

A folytatásért kattints a Deluxe caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top