Aktuális

Eltűnt Szalai Bence

A hatéves Szalai Bence november elsején, Pócsmegyerről tűnt el.

A szentendrei rendőrök keresik a 6 éves budakalászi Szalai Bencét. A rendőrségen a gyermek édesapja tett bejelentést, mivel volt élettársa a férfi pócsmegyeri lakásáról 2015. november 1-jén engedély nélkül ismeretlen helyre vitte közös gyermeküket, Szalai Bencét. A 6 éves kisfiú láthatáson volt az édesapjánál. Juhász Andrea azóta a gyermekkel együtt ismeretlen helyen tartózkodik.

A gyermeket és édesanyját is körözik. Szalai Bence normál testalkatú, haja rövid, egyenes szálú és világosbarna színű. Eltűnésekor egy sötét árnyalatú kabátot, fekete színű melegítőnadrágot, egy kékesszürke színű pólót és egy sötét árnyalatú sportcipőt viselt.

Eltűnt Szalai Bence

Szalai Bence hatéves, szőkésbarna hajú

Juhász Andrea haja szőke, vállig érő. Körülbelül 130-140 kg testsúlyú. Eltűnésekor fekete színű nadrágot és fekete színű, rövid szárú csizmát és világos árnyalatú felsőt viselt.

A nő egy osztrák rendszámú, fehér színű Jeep Cherokee típusú gépkocsival vitte el Bencét, vele volt egy fekete színű öltönyt viselő kopasz férfi is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top