nlc.hu
Aktuális
A részegesek és a tiszteletlenkedők nem kaphatnak szenet

A részegesek és a tiszteletlenkedők nem kaphatnak szenet

A polgármester dönti el, hogy ki kaphat szenet a tüzeléshez. Aki rosszul viselkedik, annak a családja is fázni fog a télen.
A hajdúsági Konyáron túligénylés esetén nem kaphatnak szociális tüzelőt, szenet a “hangosan részegeskedők”, a pénzüket “dohányra és alkoholra” költők, a “tiszteletlenek”, a “neveletlenek”, a szabálysértést és bűncselekményt elkövetők, sőt még azok családtagjai sem; erről egy személyben a polgármester dönt – írja pénteki számában a Népszabadság.
A részegesek és a tiszteletlenkendők nem kaphatnak szenet
Víg Szilárd, a Hajdú-Bihar megyei mintegy kétezer lelkes Konyár község tavaly megválasztott független polgármesterét 2012-ben azért bocsátották el pedagógusi állásából, mert egy érpataki rendezvényen a konyári cigány tanulók többségéről szólva azt mondta, hogy “teljesen hülyék”, és velük szemben sokszor nem használ más, csak “a fizikai erőszak”.
A polgármester a lapnak azt mondta, önkormányzatuk a törvényeknek megfelelően működik. Ha őrá lenne bízva, különbséget tenne az önhibájukból és az önhibájukon kívül bajba jutott emberek között, függetlenül attól, hogy magyarok vagy cigányok – áll a Népszabadságban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top