Aktuális

Már egy sms elküldésével is ADHATsz december 1-jén

ADHAT címmel kampány indul december 1-jén, amely az adakozás népszerűsítésére és fontosságára hívja fel a figyelmet. Karácsony előtt a legkisebb segítség sokaknak óriási örömöt jelenthet.

A kampány abban szeretne segíteni, hogy az adományozni kívánó magánemberek és vállalkozások könnyedén egymásra találhassanak az adományokat gyűjtő szervezetekkel.

Egyetlen napon át, 2015. december 1-jén, kedden az ADHAT kampány

  • Facebook-oldalán bemutatja az adományokat váró alapítványokat
  • közös posztot, fotókat is megoszt a Facebookon
  • az ADHAT Facebook-oldalán önálló fülön jelennek meg az adakozó szervezetek, magánszemélyek
  • kampányról blogbejegyzések készülnek
  • a nonprofit.hu oldal is részt vesz a kampány népszerűsítésében.

Az ADHAT kampányhoz Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk is csatlakozott, aki szerint “adni szexi”. Hogy miért? Nézd meg a videót.

#ADNISZEXI – Kiss Gergely

Kiss Gergely szerint #adniszexi.Szerinted?Kattints, és próbáld ki! http://www.adjukossze.huKészült a NIOK Alapítvány megbízásából, az NCTA támogatásával.Rendező: Szabó Simon – simonszabo.strikingly.comOperatőr: Bernáth Milán – Turbometal.hu Vágó: Nemes OresztészZene: Dudás Marcell – http://www.mole.de/marcel/ Köszönjük a stábnak és Kiss Gergelynek, hogy segítséget nyújtottak a film és a kampány elkészítéséhez!

Szerző: adhat.hu, 2015. november 20.

Egyetlen sms-sel vagy telefonhívással te is segíthetsz a rászorulókon a 13600-as adományvonal tárcsázásával. Segítsünk együtt 2015. december 1-jén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top