Aktuális

Jobbnál jobb karácsonyi ajándékötletek

Kevesebb, mint egy hónap, és felragyognak a csillagszórók. Egyre nagyobb a tömeg minden áruházban! Tarts velünk, segítünk, hogy te mielőbb csodás ajándékokat szerezhess be szeretteidnek!

                                          Provida Játék – A legjobb ajándék a játék

A karácsonyi meglepetések kiválasztása gyakran okoz fejtörést a szülők, családtagok számára még akkor is, ha a gyerekek visszafojtott izgalommal számolják a napokat és hangosan álmodoznak vágyaikról.
A Provida Játék kínálatában kizárólag olyan minőségi kreatív és készségfejlesztő játékok találhatóak, melyek remek szórakozást és igazi élményt biztosítanak a születés pillanatától.
Csecsemő- és kisgyermekkorban kiváló választás a belga Lilliputiens gyártó kínálata. A cég egyedülálló célkitűzése, hogy játékai sokrétű funkcionalitással rendelkezzenek, és így akár több éven keresztül, más-más területet fejlesszenek a játék során.
A csodák kis világát öt édesanya álmodta meg 20 évvel ezelőtt, és az elmúlt időszak sikereinek csúcsa, az idei karácsony meglepetése a “smart wonders” termékcsalád.  Egy ingyenes applikáció segítségével ezek a játékok a klasszikus élményen túl az okoseszközökön életre kelnek, megelevenednek egyszerű fejlesztőjátékok formájában.
A Provida a játékok széles kínálatát ajánlja a legkisebbektől a nagyobbakig, minden korosztály számára webáruházában és a budapesti Allee Bevásárlóközpontban lévő üzletében.
Provida Játék: www.providajatek.hu

 

                                      Ékszer – szeretet, kreativitás és kézügyesség

Ha Te is szeretnéd emelni az ünnep fényét, ragyogj egyedi ékszerekben, ebben segítségedre lesz az R.M. Ékszer webshopja, ami nem egy klasszikus ékszer-webáruház. Sokkal inkább egy alkotói közösség egyedi, kézzel készült ékszereit találod meg kínálatukban.
Választékuk hetente frissül, bővül, mivel folyamatosan bővítik ékszerkészítő alkotóik számát, ezáltal lehetőséged van egyedi, különleges alapanyagokból készült, máshol nem kapható ékszer-különlegességben tündökölni ünnepekkor és a hétköznapokon egyaránt.

Gyere és válogass náluk a család hölgytagjainak, barátnőidnek, és legyetek különlegesek, ragyogóak, az ünnepi fények mellett ragyogjatok ti is velük.
Web: http://www.rmekszer.hu/
Telefonszám: 06-30/602-4580
E-mail: ugyfelszolgalat@rmekszer.hu

                          A fotózás szerelmeseinek: élményt és közösséget a fa alá

A fényképezőgép évek óta az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék – nem csoda, hiszen a képalkotás öröme sokunkhoz közel áll.
Ahhoz viszont, hogy hobbink egyszerre váljon örömteli kikapcsolódássá és talán önmegvalósítássá is, érdemes az egyszerű kattintgatásnál mélyebbre ásni tudásunkat. A különböző szintű és témájú tanfolyamok között szerencsére bátran válogathatunk, ráadásul januártól már Budapesten kívül, Debrecenben és Győrben is indulnak képzések.

A NEXTFOTO tanfolyamai a gyakorlatias tanulás mellett nagyon erős közösségi élményekkel is bírnak, mely az év közbeni rendszeres találkozókkal, közös fotózásokkal, fotótáborokkal és házi pályázatokkal egészülnek ki, így egy jól megválasztott fotósképzés ideális ajándék.

WEB: www.nextfoto.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top