Aktuális

Kiállt a muszlimok mellett Mark Zuckerberg

"Ameddig összetartunk, és a jót látjuk egymásban, egy jobb világot tudunk építeni mindenki számára" – fogalmazott Mark Zuckerberg a Facebookon közzétett bejegyzésében.

“Ha muszlimként vagy jelen ebben a közösségben, a Facebook vezetőjeként tudatni akarom veled, hogy mindig szívesen látunk itt, és harcolunk azért, hogy megvédjük a jogaidat, és békés, biztonságos környezetet teremtsünk számodra – üzente a muszlimoknak Mark Zuckerberg. – Mint zsidót, a szüleim megtanítottak arra, hogy ki kell állnunk minden közösség elleni támadás ellen. Még ha ma épp nem is téged támadnak, bárki szabadsága elleni támadás fáj mindenkinek.”Támogatásáról biztosította a muszlimokat Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg ezzel a bejegyzésével a párizsi terrortámadás a a San Bernardinó-i mészárlás utáni iszlámellenes hangulatra, valamint arra reagált, hogy Donald Trump republikánus elnökjelölt hétfőn kijelentette: teljesen meg kellene tiltani, hogy iszlám hitű emberek beléphessenek az Egyesült Államokba.

Forrás: Time.com

Olvass még Mark Zuckerbergről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top