nlc.hu
Aktuális
Újabb, és újabb ötleteink karácsonyra

Újabb, és újabb ötleteink karácsonyra

Rajtunk ne múljon! Íme néhány újabb ajándékötlet csak nektek, csak most!

                               Tudtad, hogy az idén más lehet az ünnep?

 

 

Különleges díszbe öltöztetheted a karácsonyfádat,  amivel már az ajándékozás egy részét is megoldhatod?
Igen ez lehetséges, különleges, egyedi fényképes vagy emblémázható fenyőfa díszekkel!
Gondold csak el, otthon családdal, meghitten párosan, vagy akár a céges karácsony alkalmával, mikor kigyúlnak az ünnepi fények, az angyalok, hópihék, csillogó forgatagában az idén az ünnep szereplői is helyet kapnak a karácsonyfa pompás díszítésében, hogy arcukkal, mosolyukkal a díszek ünnepi csillogását is túlragyogják!

Ha az idén Te is szeretnéd az ünnepelteket meglepni saját fotójukkal ellátott díszeinkkel, akkor gyere, és készítsd el nekik saját karácsonyfadíszüket, a legegyszerűbben online fotófeltöltéssel, olyan könnyen, mintha csak profilképet cserélnél. Nincs letöltés, szoftver kezelés, csak feltöltöd a fotókat, kiválasztod a díszeket, és mint bármelyik shop termékét és már teheted is karácsonyi kosaradba. Rendelés előtt  láthatod azonnal az egyedi fotós díszedet,  ami mellé további képes ajándékokat, párna, bögre, fotópanel készíthetsz családtagjaidnak, ismerőseidnek, üzleti partnereidnek.
Ugye, mondtuk, hogy az idén más lesz az ünnep, ha saját fotós fenyőfadíszek ragyognak nálad is!

WEB: http://www.nagyajandek.hu/

                                                            Classic Kitchen

 

Egyre közelebb a csengettyű hangja? Még nem csomagoltad be az ajándékokat és bajban vagy a karácsonyi menü hozzávalóinak beszerzésével is? A teendők teljesen elhavaztak?  Nem tudod milyen desszertet tegyél a vendégek elé, aminek elkészítése nem vesz el órákat az utolsó napok forgatagából?
Cukrászdából venni sütiket egyszerű lenne, de a nagyi tuti kiszúrja, tésztát keleszteni, krémeket gyártani pedig már hely sincs a konyhában.

Na és persze neked is tündökölnöd kell az ünnepen! Mit lehetne tenni, hogy mégse érje csalódás a vendégsereget?
Ha Te is szeretnél az idén több időt az ünnepre fordítani, és a családot is lenyűgöznéd nem csak szép és trendi, de igazán finom süteményekkel, akkor szerezd be a Felföldi Classic Kitchen egyedi, kizárólag tej és tojás hozzáadásával 15 perc alatt sütőbe tehető sütemény alapjait, és légy Te az ünnep édes sztárja!
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Classic-Kitchen-1609445745983710/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top