Aktuális

Texasból is kap kölyökkutyát a francia rendőrség a lelőtt Diesel helyére

A terroristák által lelőtt francia rendőrkutya, Diesel helyére Oroszország ajándékozott már egy kutyakölyköt a francia rendőrségnek, hamarosan Texasból is kapnak egy kutyust.

A párizsi terrortámadást követő Saint-Denis-i antiterrorista akció során érte halálos lövés Dieselt, a rendőrkutyát. Tisztelete és szolidaritása jeléül Oroszország egy kölyök német juhászkutyát ajándékozott a párizsi hatóságoknak.  A Dobrinya nevet viselő kiskutyát Igor Zubov orosz belügyminiszter-helyettes adta át néhány nappal ezelőtt Franciaország moszkvai nagykövetének a követségen tartott ünnepség keretében .

A francia rendőrség azonban még egy kiváló rendőrkutyával gazdagodhat, ugyanis egy texasi  kutyakiképző szervezet is felajánlott egy kiképzett kutyát Diesel helyére.

Közülük kerül ki Diesel, a lelőtt rendőrkutya utóda

Jelenleg a képen látható három belga juhászkutya esélyes még arra, hogy Diesel utóda legyen. Hogy melyikük kerül végül a francia rendőrséghez, nemsokára eldől. Ami biztos, hogy a kiválasztott  négylábút Libertének fogják hívni.

Forrás: ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top