Aktuális

Halálos baleset: egy 15 éves fiú vesztette életét

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személyautó Kalocsa külterületén szombat délután. Egy gyerek a helyszínen életét vesztette, egy férfi életéért küzdenek.

Öregcsertő határában egy fiú életét vesztette abban a balesetben, mely szombaton délután történt. Egy autó eddig ismeretlen okból letért az útról és egy fának csapódott – írja a Baon.hu. A tűzoltók két sérültet vágtak ki a roncsból, de a gyermeken már nem lehetett segíteni.

Halálos baleset: egy 15 éves fiú vesztette életét
Forrás: MTI

A kocsit egy 32 éves férfi vezette, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az anyósülésen utazó 19 éves nő az elsődleges információk szerint könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset után a helyszínelés idejére fél pályán lezárták az érintett útszakaszt a rendőrség internetes oldala szerint.

Halálos baleset: egy 15 éves fiú vesztette életét
Forrás: MTI

 

Szombat este újabb halálos baleset történt, a súlyos sérültek között gyerekek is vannak. A balesetről szóló cikkünkben elolvashatja a részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top