Aktuális

Vérmérgezés vitte el Overdose-t

Vérmérgezésben pusztult el a magyar csodaló, Overdose. Temetését most szervezi gazdája, Mikóczy Zoltán, akit nemrégiben engedtek ki a házi őrizetből – írja a Blikk.

Szerettem volna, ha szeptember harmincadikán el tudjuk temetni Overdose-t, ám előzetes letartóztatásban ültem – nyilatkozta Mikóczy Zoltán a Blikknek. – Kérvényeztem, hogy engedjenek ki, de nem tették. Azzal indokolták, hogy »egy versenyló búcsúztatására szervezett társadalmi eseményen való részvételi szándék nem minősül kellően méltányolható és megalapozott indoknak«” – mondta.

Vérmérgezés vitte el Overdose-t

Az üzletember nem volt ott, amikor beteg lett Overdose: “Kólikás lett, nem lehetett műteni, mert nem élte volna túl az altatást. Így orrszondán keresztül szappanos vízzel átmosták a beleit, de a vékonybele megsérült. Már úgy nézett ki, hogy kilábal a kólikából, amikor hirtelen rosszabbra fordult az állapota. Overdose vékonybele kiszakadt, és vérmérgezést kapott” – mondta Mikóczy a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top