Aktuális

140 lakásos társasházzá alakítják a törökbálinti szellempark egyik épületét

Lakóházzá alakítják a törökbálinti szellempark egyik épületét, ahová 2016 végén akár már költözhetnek is az új tulajdonosok.

A 2010 végén becsődölt törökbálinti Tópark ingatlanfejlesztés újraélesztésének első lépéseként a tó felé néző J épületet alakítják át 140 lakásos lakóházzá.

A Lavinamix Kft. – amely eddig csak útfelújítással foglalkozott – felszámolási eljárásban, tartozásai fejében jutott hozzá a 10 hektáros területhez, rajta a bruttó 173 ezer négyzetméternyi betontorzóval.

Az új lakások piacán keletkező vákuumban bízva fogtak bele az első 140 lakásos társasház kivitelezéséhez, a 10+10 milliós otthonteremtési állami konstrukció ismerete nélkül, így az itt létrejövő lakáskínálat aligha passzol az új CSOK-os kereslethez, de a cég így is bízik abban, hogy nagyon vonzó lakáskínálatot tudtak összehozni.

Lakásárakat egyelőre nem közölt a beruházó, annyit azonban máris tudni lehet, hogy a kivitelezés során magas műszaki tartalmat céloztak meg, a homlokzati szigetelésnek, a nyílászáróknak és a mennyezetfűtési rendszernek köszönhetően az átlagosnál 30 százalékkal kisebb lesz az épület energiaigénye. Vevőkre pedig elsősorban a környékről, Budaörsről, Törökbálintról és a XI. kerületből számítanak – írja a Napi.hu.

Mindig csak a munka…

Közzétette: Lavinamix Építő Kft – 2015. július 13.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top