Aktuális

Szexre kényszerítették a nőket a lakáskarbantartásért cserébe

A lakáskarbantartó cég emberei aljas módon kihasználták a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket.

Pert indított Baltimore város lakásügyi hatósága ellen húsz nő, akik azt állították, hogy az otthonaikban égetően szükséges javításokat, felújításokat végző szakemberek a munkájukért cserébe szexet követeltek tőlük.

Az érintettek nem egyeztek bele abba, hogy szexszel fizessenek a karbantartási munkákért, melyek nélkül viszont a lakásuk már nem voltak biztonságos. Az egyik sértett kártevőirtást és csőcserét kért, amikor pedig nem volt hajlandó cserébe szexuális szolgáltatást nyújtani, a munkákat nem végezték el, és emiatt két évig nem volt fűtés az otthonában.

Szexre kényszerítették a nőket a lakásfelújításért cserébe

Egy gyermekét egyedül nevelő nő viszont lefeküdt a Clinton Coleman nevű karbantartási felügyelővel, mivel aggódott a lánya biztonságáért. Coleman pedig ki is használta a helyzetet, és minden alkalommal, amikor a nőnél valamit javítani kellett, újra és újra szexszel kellett fizetnie.

Azokat az alkalmazottakat, akikre sikerült rábizonyítani a nők vádjait, elbocsátották a lakáskarbantartó cégtől. Az ügyben további nyomozás folyik.

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top