Aktuális

Hárman haltak meg az indiai szelfibalesetben

Az már többször bebizonyosodott, hogy a szelfizés veszélyes baleseteket okozhat. Meglepő módon a hétvégén három haláleset is történt Indiában a figyelmetlen önfotózás miatt.

A szelfizés már több balesetet is okozott az elmúlt időkben, volt, aki gejzírbe esett az óvatlan fényképezgetés miatt, de már az is kiderült, hogy az elmúlt évben többen haltak meg szelfizés közben, mint cápatámadás által. 

Hárman haltak meg a hétvégén Indiában szelfibalesetben

Múlt hétvégén Indiában hárman is életüket vesztették, miközben magukról készítettek képeket. Szombat reggel három diák esett vízbe, miközben magukat próbálták megörökíteni. Egy környéken járó férfi beugrott a vízbe, hogy megmentse a fiatalokat, és két lányt ki is menekített, Anjum Khant és Masturi Khant, de miközben a harmadik diák életéért küzdött, mindkettejüket elsodorta a víz.  

Ugyanazon a napon a 20 éves Aphishek Gupta is életét vesztette, miközben egy dombtetőn szeretett volna fotót készíteni magáról. Az indiai szelfiőrültek magas száma miatt az országban rengeteg ilyen szerencsétlenség történt tavaly, és eddig úgy tűnik, sajnos idén sem lett jobb a helyzet.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top