Aktuális

Döntött az úszószövetség Hosszú Katinka versenyengedélyéről

Az úszószövetség újabb közleményt adott ki, és döntött Hosszú Katinka versenyengedélyéről.

Tegnap derült ki, hogy Hosszú Katinka lelépett Amerikába, részt venni egy pénzdíjas versenyen, de az úszószövetségnek nem szólt előre. Tegnap a szövetség egy közleményt adott ki, melyben az állt, hogy Hosszú Katinka, akkor kapja meg a versenyengedélyt, ha felhívja telefonon Kiss László szövetségi kapitányt, és úgy kéri azt. Ez nem történt meg, a szövetség ma mégis megadta az engedélyt.

“A MÚSZ tisztában van azzal, a kiemelkedően eredményes versenyzők egyedi elbírálást érdemelnek, ennek ellenére sajnálja, hogy Hosszú Katinka az austini verseny miatt csütörtökön nem vesz részt az 58. Év sportolója díjátadáson, a magyar sport nagy ünnepén” – tájékoztatott szerda reggel a Magyar Úszó Szövetség.

“Az a célunk, hogy Katinka nyerjen. A szövetség nem akar fölé kerekedni, ezért adta meg az engedélyt, annak ellenére, hogy nem ért a keddi kérésünk célt. Valamennyiünknek az volt a szándéka, hogy érjük el, Katinka hívja fel a kapitányt, váltsanak két szót, és lépjünk tovább” – mondta el Gyárfás Tamás, a szövetség elnöke a 24.hu-nak.

Kemény edzés ✔️ #IronLady #IronNationHardcore practice ✔️ #IronLady #IronNation

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. január 12.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top