Aktuális

Az On the Spotból S. Takács András a Forbes sikerlistáján

Adele, Sebastian Vettel és Malala mellett az On the Spot készítője, S. Takács András és a Tresorit vezérigazgatója, Lám István is felkerült a Forbes-nál a legsikeresebb harminc év alattiak 2016-os listájára.

Az amerikai Forbes magazin minden évben közzéteszi listáját a legsikeresebb 30 év alatti fiatalokról, de idén először jelentette meg a 30 alattiak európai sikerlistáját. Tíz kategóriába sorolták azokat a fiatalokat, akikre máris érdemes odafigyelni Európában. A listán szerepel többek között Adele, az Oscar-díjas és tízszeres Grammy-díjas énekesnő, Novak Djokovics teniszező, Sebastian Vettel világbajnok Forma 1-es pilóta és a Nobel-békedíjas emberi jogi aktivista, Malala Juszufzai is.

Legnagyobb büszkeségünkre az európai listán két magyar neve is szerepel: Lám István, az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar startup, a Tresorit vezérigazgatója a technológia kategóriában, míg S. Takács András, az On The Spot című dokumentumfilm-sorozat rendező-producere a média kategóriában került be a legjobb 30 közé.

A Forbes 2016-os listáján a már említettek mellett olyan nálunk is ismert nevek szerepelnek még, mint Emma Watson és Daisy Ridley színésznők, Andy Murray és Maria Sharapova teniszezők vagy Thomas Muller labdarúgó.

Köszönjük a fotót Csibi Szilvinek és a Nők Lapja-nak!

Közzétette: On The Spot – 2015. november 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top