Aktuális

Kórházból lopott pénzt a 21 éves nő

A debreceni kórház egyik dolgozójának pénztárcáját és iratait lopta el a 21 éves nő még december 23-án.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás miatt nyomozott egy 21 éves debreceni nő ellen. A rendelkezése álló információk szerint 2015. december 23-án 11 óra körüli időben az egyik debreceni kórház dolgozója feljelentést tett a rendőrségen arról, hogy az irodában hagyott táskájából ismeretlen tettes ellopta a pénztárcáját, benne az irataival és készpénzével.

A rendőrök a kórházban adatokat gyűjtöttek, tanúkat kerestek, hogy megtalálhassák az elkövetőt. A kórház dolgozója a járőröknek elmondta, az egyik beteg a regisztrációját követően meglehetősen furcsán viselkedett, majd szó nélkül egy másik osztályra távozott. A rendőrök a kórházban megtalálták, és igazoltatták a gyanúsan viselkedő 21 éves nőt, aki először tagadta, később aztán mégis beismerte, hogy ő lopta el a pénztárcát. A 21 éves nő a pénz egy részét elköltötte, a meglopott kórházi dolgozó iratait pedig alufóliába csomagolta, és elrejtette az épület egyik mellékhelyiségében.

A rendőrség a lopással vádolt nővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte, a rendelkezésére álló iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészséghez – írja a Police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top