Aktuális

Végre! Női edző az NFL-ben

Kinevezték az első főállású nő edzőt a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban.

A Buffalo Bills a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) történetében először főállású női edzőt nevezett ki a csapatnál. Kathryn Smith – aki 13 éve került az NFL-be, a New York Jets alkalmazásában – a pontrúgásoknál pályán lévő, úgynevezett speciális csapat egyik trénere lesz.

She's breaking new ground, but the first female NFL coach Kathryn Smith doesn't think she'll be alone in the coaching ranks for long.

Posted by Buffalo Bills on Thursday, January 21, 2016

A szakember 6 éve dolgozik együtt Rex Ryannel, a Bills vezetőedzőjével, aki azt emelte ki, hogy Smith szakmai tudásával és elhivatottságával rászolgált a mostani kinevezésre. Ryan elmondta azt is, hogy előzőleg konzultált Bruce Ariansszel, az Arizona Cardinals edzőjével, aki a szezont megelőző edzőtáborban alkalmazott női trénert.

“Kathryn deserves this promotion based on her knowledge and strong commitment, and I just know she’s going to do a great job.”Watch Rex Ryan on new Bills coach Kathryn Smith and MUCH more in the full #Unfiltered: http://bufbills.co/eR1nYx

Posted by Buffalo Bills on Thursday, January 21, 2016

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top