Aktuális

Az eltűnt maláj gép roncsdarabját találhatták meg

A maláj gép eltűnése után közel két évvel került elő egy fémdarab, mely talán közelebb viheti a szakembereket a rejtély megoldásához.

Thaiföld keleti részén, Bangkoktól mintegy 600 kilométerre sodort partra az óceán egy nagyjából 2×3 méteres fémdarabot, melyből elektromos vezetékek állnak ki, és több helyen számok olvashatók rajta. Elképzelhető, hogy a tárgy a 2014 márciusában, rejtélyes körülmények között, nyomtalanul eltűnt maláj gép roncsainak egy darabja.

Az eltűnt maláj gép roncsdarabját találhatták meg

A maláj közlekedési miniszter, Liow Tiong Lai közölte, hogy az illetékesek már kapcsolatba léptek a thai hatóságokkal a fémdarab vizsgálatának ügyében, ugyanakkor arra kérte a médiát és a közvéleményt hogy tartózkodjanak a spekulációktól, ne gyakoroljanak felesleges nyomást a MH370-es gép utasainak hozzátartozóira.

Liow hangsúlyozta: az eltűnt maláj gép keresése továbbra is folyamatban van, a második szakasz várhatóan júniusban zárul majd le.

Forrás: Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top