Aktuális

Mobiljáért ütötték le a 14 évest

Vádemelési javaslattal zárult annak a gyanúsítottnak az ügye, aki eltulajdonította egy győri fiatal mobiltelefonját, majd meg is ütötte.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytatott F. Tihamér 19 éves ózdi lakos ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A fiatalember 2015. november 10-én 18 óra körüli időben odament a 14 éves sértetthez, aki egyedül várakozott egy győri buszmegállóban. Beszélgetni kezdtek, amikor a 19 éves férfi kikapta a fiatal kezéből a mobiltelefonját, egy alkalommal mellkason ütötte és elfutott – számolt be a police.hu.

A nyomozók azonosították az ózdi lakost, aki vendégmunkásként dolgozott Győrben. A gyanúsítottat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A férfi kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Járási Ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top