nlc.hu
Aktuális
Kómába esett a színpadi akasztás után a színész

Kómába esett a színpadi akasztás után a színész

Az egyik néző lazította meg a hurkot, hogy a színészt leemelhessék. A rendőrség nyomoz.

Színpadi akasztás miatt esett kómába Raphael Schumacher olasz színész. A baleset a pisai Teatro Lux kertjében történt szombat este, a Miraggi (Káprázatok) című előadás közben. Az egyik néző vette észre, hogy az akasztási jelenet után a 27 éves színész fán lógó teste furcsán rángatózik. A néző – aki végzős orvostanhallgató – azonnal a segítségére sietett, de a pulzusát már alig találta. Egy másik néző segítségével meglazította a hurkot, hogy a színészt leemelhessék.

forrás: lgiorno.it
Schumacher egyelőre kórházban van, még nem tért magához – forrás: ilgiorno.it

A rendőrség nyomozást indított, a tudósítás szerint lezárta a színházat, kikérdezte a stábot és a közönséget. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a balesetet. Mint az egyik színész elmondta, a huroknak hamisnak kellett volna lennie, és egy hámnak kellett volna elkapnia Schumachert az akasztáskor.

A rendőrség egyelőre nem gyanúsít senkit, és az öngyilkosságot sem zárja ki, a tehetséges és szenvedélyes színész ugyanis másfél éve veszítette el az édesapját, és közeli hozzátartozói szerint szakítás után volt. Schumacher egyelőre kórházban van, még nem tért magához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top