Aktuális

Tetovált halott után nyomoz a rendőrség

A dabasi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen holttest azonosításához.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Az M0-s autóút 34-es kilométerszelvényében – az M5-ös autópálya felé vezető oldalon – 2016. január 31-én 0 óra 50 perc körüli időben gázolt el egy jármű egy gyalogosan közlekedő férfit, aki a helyszínen életét vesztette – számolt be a police.hu.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszíni szemlét és a halottszemlét lefolytatták, azonban az elhunyt férfi személyazonosságát nem lehetett megállapítani. A baleset következtében elhunyt személy 50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú férfi. Haja fekete, rövidre nyírt. A baleset bekövetkezésekor Fila feliratú bőrkabátot, fekete színű kötött pulóvert, kék színű farmernadrágot és szürke hótaposó csizmát viselt. A férfi jobb vádliján egy körülbelül 10 centiméter hosszúságú, krokodilt ábrázoló tetoválás látható.

Tetovált halott után nyomoz a rendőrség
Tetovált halott után nyomoz a rendőrség

A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a fényképek alapján felismeri az elhunyt férfit, jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top