Aktuális

Útkereszteződésben késelt halálra egy férfit

Megölte a sértettet, majd elmenekült. Keresik a rendőrök a JAX-333 forgalmi rendszámú BMW-t.

2016. február 9-én 20 óra 30 perc körüli időben a Budapest XVIII., Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél ismeretlen tettes egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. A középkorú sértett életét vesztette – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, és az elkövetéssel összefüggésben keresi a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét, BMW típusú személygépkocsit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a gépkocsiról vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-30-999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top