Aktuális

Mit ér a varázsgömb? Elítélték Stephanust, a tévés jóst

Ma már vélhetőleg bánja a Stephanus néven ismert tévés jós, hogy nem kérdezgette a varázsgömbjét a saját jövőjéről. Egy régebbi ügye miatt ugyanis egy év börtönre ítélte a bíróság.

Betelefonálós műsorokból lehet ismerős az embernek – már aki néz ilyet – István (tévében csak Stephanus), akinek egy asszony még 2011-ben hárommillió forintot utalt át. A nő a teljes összeget már nem kapta vissza, feljelentést tett, és megszületett az ítélet is.

“B. István Vilmost a bíróság ítéletében bűnösnek mondta ki csalás bűntettében. Ezért őt a bíróság egy év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, amelynek végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette. Egyúttal a csalás vétsége miatt emelt másik vád alól a bíróság felmentette a vádlottat. Az ítélet 2015. 09. 25-én jogerőre emelkedett, ezzel a büntetőeljárás befejeződött” – közölte a Borssal a Fővárosi Törvényszék sajtótitkársága.

Mit ér a varázsgomb? Elítélték a Stephanust, a tévés jóst

A tévés jós elismerte az ítéletet. “Nagyon megviselt ez az eljárás és az ítélet is. Az ítéletem enyhe, rosszabb is lehetett volna! Ennek ellenére pszichésen teljesen kikészültem. Három agyi in­farktusom volt és kétoldali tüdőgyulladásom. Mesterséges kómába tettek, de túléltem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top