Aktuális

Pénzbírságra ítélték a nőverő Balogh Józsefet

A Kecskeméti Járásbíróság súlyos testi sértés bűntette miatt folytatott tárgyalást Balogh József ellen. A nőverő polgármestert a bíróság 420 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Súlyos testi sértés bűntette miatt 420 ezer forint pénzbüntetésre ítélte első fokon Balogh Józsefet, Fülöpháza független polgármesterét a Kecskeméti Járásbíróság szerdán kihirdetett ítéletében.

MTI Fotó: Ujvári Sándor
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Mátyásné Polereczki Éva bíró az ítélet indoklásakor elmondta, a vádlott elismerte a bűncselekmény elkövetését, a súlyos testi sértés bebizonyosodott.

A nőveréssel vádolt Balogh József 2013. április 28-án hajnalban bántalmazta élettársát, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló sérülést, csonttöréseket szenvedett. A politikus abban az időben a Fidesz parlamenti képviselője volt, de jelenlegi polgármesteri hivataláról azóta sem mondott le. Az ítélet indoklása után nyilatkozik az ügyész és Balogh József vádlott a fellebbezésről.

MTI Fotó: Ujvári Sándor
Balogh és élettársa – MTI Fotó: Ujvári Sándor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top