Aktuális

Időnként még Ferenc pápa is elveszíti higgadtságát – videó

Mexikóban óriási várakozás előzte meg Ferenc pápa látogatását. A tömegben sétáló egyházfő igencsak elveszítette híred higgadtságát, amikor az emberek már szinte lökdösték, hogy hozzáférjenek.

Ahogyan szinte a katolikus világban mindenhol, Mexikóban is hatalmas tömeg köszöntötte Ferenc pápát, aki szokásának megfelelően kiment köszönteni az éljenzőket.

Sétája közben meglehetősen kellemetlen eset történt vele, amikor valaki megrántotta a tömegből. Az egyházi vezető kis híján elesett, amit a videó tanúsága szerint, láthatóan nehezményezett.

Ferenc pápa, aki Leonardo DiCapriót is fogadta, korábban azt üzente a mexikóiaknak, nem elegendő csak törvényeket hozni, minden helyinek ki kell vennie a részét az ország jobbá tételéből. A püspökökkel szemben is támasztott Ferenc pápa elvárásokat, azt kívánja, lépjenek fel a drogkereskedelemmel szembeni, és lépjenek fel az erőszak és a korrupció ellen – írja a VS.hu.

A videó tanúsága szerint bizony néha Ferenc pápa is elveszíti higgadtságát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top