Aktuális

Őt keresi most nagy erőkkel a rendőrség – kép

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 17-én 8 óra körüli időben Pécelen ismeretlen férfi többször rálőtt egy 31 éves férfira, aki ennek következtében megsérült. A sértettet a mentők kórházba szállították, az orvosszakértő elsődleges véleménye szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
A Pest megyei nyomozók segítségét kérnek ismeretlen tettes azonosításához.

A körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfiról grafika készült.

Íme:

police.hu
police.hu

Az illető a bűncselekmény elkövetésekor kék nadrágot és sötét, kapucnis kabátot, illetve szemüveget viselt. Különös ismertetőjele, hogy jobb szemének szivárványhártyájában zöld elszíneződés látható.   

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen tettest felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top