Aktuális

21 éves nőt bántalmazott az ittas hajléktalan

30 ezer forinttal károsította meg a fiatal nőt, akire a hajnali órákban támadt rá.

Rablás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 25 éves férfi ellen Szekszárdi Járási Ügyészég, akinek az előzetes letartóztatása még januárban került sor.

A hajléktalan vádlott január 24-én hajnalban 2 óra 30 perc körül megtámadta az egyedül, gyalogosan hazafelé tartó 21 éves fiatal nőt, hogy tőle pénzt szerezzen. Több száz méteren át követte áldozatát, mivel látta, hogy táska van nála. A lépcsőház előtt az ittas állapotban lévő, fején kapucnit viselő vádlott a fiatal nő mögé lépett; amikor a sértett megfordult, a vádlott mellkason rúgta. A rúgástól a nő a földre esett, táskáját és a kezében lévő telefonját elejtette. A vádlott a táskát felkapta és elfutott. A táska és a benne lévő tárgyak értéke közel 30 ezer forintot tett ki – írja a teol.hu.

A sértett által adott személyleírás alapján a nyomozó hatóság tagjai körülbelül fél óra múlva már el is fogták a tettest, aki korábban már kétszer is állt bíróság előtt. Vele szemben a kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetés kiszabását szorgalmazza az ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top