Aktuális

Máris elítélték a válogatott kézilabdást

A sportembert garázdaság bűnügyében és zaklatás vétségében marasztalták el.

A veszprémi bíróság gyorsított eljárásban tárgyalta kézilabdás válogatottunk egykori kiválósága, G. Gyula 39 éves volt veszprémi kézilabdás tettét.

A beállós poszton olimpiai negyedik helyezést elérő férfi megtudta, hogy kamasz fiát leitatták egy januári bulin Balatonakaliban úgy, hogy a kórházban kötött ki. G. ezután Akaliba autózott, számon kérni a felelősöket. Miután az egyik ott lévő primitív hangnemben visszaszólt neki, a zaklatott apa egy balta nyelével széttört egy asztalt, miközben a jelenlévőket fenyegette.

Máris elítélték a válogatott kézilabdást

A Veszprémi Járásbíróság február 29-i ítélete a vádlottat bűnösnek mondta ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettében, valamint zaklatás vétségében. Emiatt 500 000 forint pénzbüntetésre, és 2138 forint perköltség fizetésére kötelezték, jogerősen.

Balatonakali polgármestere, aki hivatalból megtette a rendőrségi feljelentést, elmondta, hogy a kézis személyesen ment el kifizetni az okozott kárt, egyben pedig elnézést is kért viselkedése miatt. G. Dominik, a fiatal kézis tehetség pedig gyorsan kiheverte az ital hatását, már kutya baja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top