Aktuális

Pizzafutárt raboltak ki késsel

A gödöllői rendőrök két férfit vettek őrizetbe.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. M. 18 éves és L.L. 26 éves bagi lakosok ellen. A két férfi 2016. február 28-án 20 óra körüli időben Bag egyik utcájában megállított egy pizzát szállító férfit. Amikor a sértett letekerte az autó ablakát, a gyanúsítottak megfenyegették és egyikük egy kést szorított a sofőr mellkasához, majd a nála lévő pénz átadására szólította fel.

A jármű vezetője ezt megtagadta, de ekkor a gyanúsított erőteljesebben nyomta a kést a sértett mellkasához és azzal fenyegette, hogy megöli. Ennek hatására a futár átadta a nála lévő készpénzt és az autóban lévő pizzákat is – számolt be a police.hu.

A gödöllői nyomozók az elkövetőket bagi lakcímükön fogták el. A 18 éves férfit és 26 éves társát őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte mindkettőjük előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top