Aktuális

Hamis pénzzel fizetett a pesti gyorsétteremben – őt keresik

A VI. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy gyorsétteremben hamis pénzzel fizetett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított pénzhamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az illető 2016. január 23-án 21 óra 35 perc körüli időben egy a Budapest VI., Teréz körúton található gyorsétteremben hamis papírpénzt adott át a kiszolgálónak, aki ezt jelezte az üzletvezetőnek. Ez alatt az idő alatt a férfi az általa rendelt étel és a visszajáró átvétele nélkül távozott – számolt be a police.hu.

Az elkövető 45-50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, szemüveges férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kabátot és fekete színű sapkát viselt.

Hamis pénzzel fizetett a pesti gyorsétteremben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top