Aktuális

Fejszével üldözte a 19 éves lányt

Rablás miatt őrizetbe vették a 41 éves, nagykőrösi férfit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán K. Lajos 41 éves nagykőrösi lakos ellen. A férfi 2016. március 5-én a kora esti órákban akart pénzt kérni a vele egy társaságban szórakozó 19 éves sértettől. A fiatal lány nem adott pénzt a 41 éves gyanúsítottnak, aki lefogta a sértett kezeit, a ruházatát átkutatta és a zsebéből több mint 5 ezer forintot vett ki.

A sértett vissza akarta kérni a pénzt a gyanúsítottól, de a férfi kiabálni kezdett, a ház udvarán felkapott egy fejszét, és azzal fenyegetőzve kizavarta a lányt az ingatlanból – számolt be a police.hu.

A nyomozók a bejelentést követő 3 órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nagykőrösi férfit, akit őrizetbe vettek. Ellene a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top