Aktuális

Szatír mutogatott egy győri iskolánál

Egy kislánynak és kiskorú társának mutogatta nemi szervét egy férfi Győrben az egyik adyvárosi iskola környékén. Az iskola feljelentést tett, a rendőrség nyomoz.

Még csak tízéves  az a kislány, akit iskolatársával együtt letámadott egy negyven-ötven év körüli, fekete ruhás, baseballsapkás férfi. Az egyik adyvárosi iskolánál történt az eset – számolt be a kisalföld.hu.

A tízéves kislány anyukája a Facebook egyik zárt csoportjában is hírül adta a történteket, hogy felhívja mások figyelmét a veszélyre. Az édesanya leírása szerint a pocakos, 170 centiméter körüli, őszülő halántékú szatír reggel ólálkodott a környéken, miközben a gyerekeknek a nemi szervét mutatta. Az iskola is feljelentést tett közben, mivel a halálra rémült kislányok elmesélték a dolgot a suliban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A bűncselekmény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top