nlc.hu
Aktuális
Rettegnek az utasok az örményesi vasútállomás liftjeitől

Rettegnek az utasok az örményesi vasútállomás liftjeitől

Az örményesi vasútállomáson ugyan négy lift is van, ám azokat sokan nem merik használni, ugyanis többen bennrekedtek már a felvonókban.

Nemrégiben egy kismamát ejtett foglyul az örményesi vasútállomás egyik liftje, de nem ő volt az első, aki az állomáson beszorult a felvonóba.

“Ha négykézláb mászok fel a lépcsőn, akkor is inkább ott közlekedem, mint liften” – nyilatkozta egy vonatra váró nő a Szoljon.hu-nak.

Az állomás takarítónője a lapnak elmondta: az állomás liftjeinek rossz a híre, úgy tudja, eddig hárman szorultak be. Szerinte a legfőbb gond az, hogy nincs helyben segítség, ha valaki bennreked, akár másfél órát is várni kell arra, hogy kiszabadítsák.

Amikor a lap munkatársa a helyszínen járt, négyből két lift üzemen kívül volt.

A február végén beszorult kismama saját bevallása szerint pánikba esett, amikor beszorult a liftbe. Az egyik érkező vonatról leszállt két hölgy, ők nyugtatgatták, majd a közelben dolgozó munkások feszítették ki a lift ajtaját, hogy levegőt kapjon. Végül a kisújszállási tűzoltók szabadították ki a várandós nőt, a kisbabájának szerencsére nem esett semmi baja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top