Aktuális

Kalasnyikovval lövöldöztek a Kiskunhalasi Ügyészségen

Lövöldözés történt a Kiskunhalasi Járási Ügyészségen – erősítette meg az MTI információját a Legfőbb Ügyészség szerdán. Úgy tudni, a vezető ügyésszel akart végezni egy férfi.

Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a lövöldözőt a kiérkező rendőrök lefegyverezték, és az elsődleges információk szerint senki sem sérült meg.

Putyin AK-47-est próbál: nem ő volt a támadó
Putyin AK-47-est próbál: nem ő volt a támadó

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrséggel együttműködve jár el, az esetről a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Kalasnyikovval akart ölni

A HalasInfo.hu információi szerint a lövöldözés reggel 9 óra körül történt, amikor egy férfi egy Kalasnyikov típusú géppisztollyal lépett az épületbe. Az illető a főügyészt akarta célkeresztbe emelni, ám a biztonsági személyzet gyors közbenjárásának köszönhetően nem jutott fel a hivatalnok irodájába. A támadót végül egy rendőr bilincselte meg.

KALASNYIKOVVAL AKARTA KINYÍRNI EGY FÉRFI A HALASI FŐÜGYÉSZT!A kalasnyikovval érkező B. János Téglás Péter városi főügyészt akarta megölni.KÉPEKKEL FRISSÍTVE!

Közzétette: Halasinfo – 2016. március 16.

Bicskei Ferenc, az Országos Bírói Tanács tagja a Szekszárdi Törvényszék szerdai összbírói értekezlete előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek és a Járásbíróságnak helyet adó épület folyosóján ismerete szerint 10-15 töltény nyomát látták. Közölte, a férfi gépfegyverrel érkezett, amit a beléptető kapu előtt vett elő. Az épületben két biztonsági őr dolgozik, elsődleges információk szerint a támadó az egyiket túszul ejthette, a másiknak ugyanakkor sikerült lefegyvereznie, eközben dulakodtak, és lövöldözés is volt. Bicskei Ferenc elmondása szerint a férfi “régi panaszos ügyfél”, aki korábban rendszeresen nyomdafestékkel nem tűrő szavakkal illette a bíróságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top