nlc.hu
Aktuális
Videóra vették egy tanár pofonját, nyomozás indult

Videóra vették egy tanár pofonját, nyomozás indult

Összevágott videó indult útjára a neten, melyben egy felnőtt erőteljesen megüt egy tanulót. A felvétel valódi, néhány hete készült.

Az Eduline írja, hogy a Thug Life Hungary nevű Facebook-oldalon jelent meg az a videó, melyben egy feltehetően –  tanár elég durván megpofoz egy diákot. A felvételt cikkünk megjelenéséig 22 ezren nézték meg.

Zalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal :DThug Life Hungary

Közzétette: Thug Life Hungary – 2016. március 9.

A videóra egy olvasó hívta fel az Eduline figyelmét, aki éppen Zalaegerszegre készül továbbtanulni, és szerette volna tudni, melyik iskolában fordulhatott elő ilyesmi.

A lap tudomása szerint az incidens nagyjából egy hónapja történt a zalaegerszegi Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskolában, és úgy tudják, azóta rendőrségi ügy lett belőle.

Az Eduline megkereste a Zalaegerszegi Szakképzési Centrumot. Szabó Károly főigazgató úgy tájékoztatta őket, hogy az ügy kivizsgálása folyamatban van, és az eljárás végéig nem tud tájékoztatást adni arról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top