Aktuális

Franciaországig jutott a magyar katonai középiskolások klipje

Hogy mi köze Edith Piafnak vagy Varga Miklósnak egy debreceni katonai középiskolához? Ha azt hiszed, nem sok, nagyon tévedsz.

Talán a legtöbb ember azt sem tudja, hogy van kis hazánkban katonai középiskola – hála a “nagyszerű” propagandának. Na de szerencsére most nem ezt kell elemeznünk, hanem olyat mutatunk, amit őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy valaha is láthatunk. Mármint azt nem gondoltuk, hogy abban a katonai miliőben, ahol még mindig a rendszerváltás előtti “hangulatban” zajlanak a dolgok, életképes lehet és életben is maradhat egy ilyen nagyszerű kezdeményezés.

A debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium diákjai az intézmény zenekarából ugyanis kihozták azt, amit csak lehetett. Vagy még többet is. A tehetséges fiatalok nemcsak hogy zenekart alapítottak, hanem még klipet, vagyis klipeket is forgattak a dalokhoz. A Honvédelem.hu szerint még Franciaországba is eljutott az együttes egyik videója. Kolicsapda, jól áll nektek az egyenruha, na meg a hangszer is! 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top