nlc.hu
Aktuális
Nyoma veszett a 13 éves miskolci lánynak

Nyoma veszett a 13 éves miskolci lánynak

A 13 éves Esztergályos Lilla április ötödikén reggel 7 óra körül távozott miskolci otthonából, azóta nem találják.

Esztergályos Lilla 174 centiméter magas, 58-60 kiló, normál testalkatú. Világosbarna, hátközépig érő haja és kékesszürke szeme van. Álla közepén kis gödröcske van, fogazata szabálytalan, elől farkasfoga van. Különös ismertető jele, hogy szeme alatt 1 centis heg látható – közölte a Police.hu

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoport információi szerint a lány eltűnésekor fekete felsőt, rózsaszín melegítőt, fekete cipőt és fekete bőrkabátot viselt.  A telefonja ki van kapcsolva, utolsó ismert tartózkodási helye a miskolci Tiszai Pályaudvar.

Eltűnt egy 13 éves kislány Miskolcról

A rendőrség valószínűsíti, hogy az eltűnt lány Sárbogárdon lehet.

A Miskolci Rendőrkapitányság (3525 Miskolc, Fábián kapu 4. szám) kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a /26-68-as telefonszámot. Ezen felül a nap 24 órájában hívhatók a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok, valamint a a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, de bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top