Aktuális

Férfi vízilabda olimpiai selejtező: durva lett a vége

A magyar vízilabda-válogatott a trieszti olimpiai kvalifikációs torna negyeddöntőjére hagyta az olimpiai részvétel bebiztosítását.

Csütörtökön 16-7-re győzte le a magyar férfi vízilabda-válogatott Szlovákiát a trieszti olimpiai válogatón. Az olimpiai selejtező sikeres teljesítéséhez csapatunk a negyeddöntőbe jutott, ahol a német válogatottal szemben kellett kiharcolni a riói olimpián való indulás jogát.

Férfi vízilabda olimpiai selejtező: durva lett a vége

A mérkőzésen hullámhegyen és hullámvölgyben egyaránt jártak a magyar fiúk: a második negyedben négy góllal szórtuk meg a németek hálóját, a negyedik negyedre azonban váratlanul szoros lett a mérkőzés: a németek négy találatára csupán egyetlen góllal válaszolt a magyar csapat.

Minden jó, ha a vége jó: végül nyolc-hét arányú győzelmet arattunk a német válogatott felett, így a magyar férfi vízilabda-válogatott már bizonyosan ott lesz a Rio de Janeiró-i olimpia tizenkét csapatos mezőnyében. Az olimpián augusztus 6-a és 20-a közt zajlanak majd a férfi vízilabdacsapatok küzdelmei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top