Aktuális

Élete borravalóját kapta a pincérnő – nagyot fordult az élete

A korábban hajléktalanszállón élő pincérnő a nagylelkű idegen borravalójának köszönheti, hogy megváltozott az élete.

Egy Utah állambeli Denny’s étteremben dolgozó pincérnő Facebookon osztotta meg az emberekkel a meseszerű történetet, ami kolléganőjével esett meg.

Crystal, a pincérnő keményen dolgozott az étteremben, de fizetése persze nem volt elég rá, hogy fordítson életén: kisfiával, akit egyedül nevel, egy hajléktalanszállón voltak kénytelenek meghúzni magukat. Egy napon különös idegen érkezett az étterembe, és olyan pincérnőt kért, aki egyedülálló anyuka. Ez persze elsőre furcsa kérésnek hangzik, de eleget tettek neki. A férfi órák hosszat ült a helyen, ez idő alatt pedig 7 családnak fizette ki a számláját. Mikor megkérdezték, miért tette, azt felelte: “A család jelent mindent. Én elveszítettem az enyémet.”

Élete borravalóját kapta a pincérnő

És ez után jött csak az igazi csoda: Crystal számára 1500 dollár borravalót hagyott a mindössze 20 dollár körül mozgó számlára – ami elegendő a pincérnőnek, hogy új életet kezdhessen.

Forrás: SomeECards

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top