Aktuális

Nem hajlandó bűnösnek vallani magát a két gyermeket lemészároló bébiszitter

Inkább megkockáztatja az életfogytiglani börtönt, de nem ismeri el a bűnösségét.

A hatéves Lucia Krimmel és kétéves kisöccsével, Leo Krimmel a család otthonában, számos késszúrással végzett a rájuk vigyázó bébiszitter 2012 októberében. A kislány megpróbált védekezni, rajta több védelmi sérülést is találtak. A véres holttesteket az édesanya fedezte fel a fürdőkádban.

Az 53 éves Yoseline Ortega a keddi tárgyalási napon visszautasította a 30 év múlva esedékes szabadlábra bocsátást, amennyiben bűnösnek vallja magát. Ezzel azt kockáztatja, hogy már csak holtan hagyhatja el a börtönt. A bíró egyébként a vád tiltakozása ellenére tette meg ajánlatát a vádlottnak. A család és az ügyész csak és kizárólag az életfogytiglant tartja elfogadható büntetésnek.

Yoselin Ortega
Yoseline Ortega

A mészárlást követően Ortega megpróbálta elvágni a saját torkát, de nem sikerült az öngyilkossági kísérlete. Tettére annyi magyarázatot adott, hogy dühös volt a szülőkre, amiért azok házimunkát is végeztettek vele.

Forrás: nypost.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top