Aktuális

Kapcsoljuk Westerost! Trónok harca kibeszélőshow indul

A 24.hu Trónok harca-rajongó újságírói április 25-től hétfő esténként a hatodik évad aktuális epizódjait boncolgatják majd a Facebookon.

Élő Facebook talkshow-t indít a 24.hu és az HBO Magyarország. Az egyedi és úttörő műsor címe Kapcsoljuk Westerost! lesz. A kibeszélőshow a Trónok harca hatodik évadának hazai premierje után pár perccel, április 25-én este 9 órakor indul a 24.hu Facebook-csatornáján

Kapcsoljuk Westerost! Trónok harca kibeszélőshow indul

Magyar idő szerint április 25-én tűzi műsorára az HBO a Trónok harca hatodik évadát. Az új évad a régi rajongóknak is sok meglepetést tartogat, hiszen a sorozat cselekménye most először előzi meg a könyvét, így a kizárólagos forrás az HBO lesz.

Az HBO Magyarország ezért idén először az egész szezont felölelő, exkluzív háttérműsorral is készül a Trónok harca nézőinek, amelyhez a 24.hu-t választotta partneréül. Az innovatív tartalmi együttműködés keretében a híroldal újságírói minden hétfőn Magyarországon még újdonságnak számító “kibeszélő” aftershow-ban foglalják össze a legfrissebb epizód eseményeit és tippelik meg, mi fog történni a sorozat karaktereivel.

A 24.hu interaktív platformon, Facebook live videókban közvetíti a műsort. A sorozat rajongói így minden adás alatt élőben kommentelhetik a friss Trónok harca-epizódot, a műsorvezetők pedig azonnal megvitatják a legérdekesebb felvetéseket.

A műsorban helyet kap egy különleges játék is, a Tétek harca, amelyben a sorozat rajongói epizódról epizódra tippelhetnek, mi fog történni kedvenc karaktereikkel. Érdemes játszani, nagy tétekben fogadni, mert a játék végén értékes és exkluzív ajándékok találnak gazdára. Az új évad első epizódját az amerikai premierrel egy időben (hétfő hajnali 3 órakor) mindenki ingyen, regisztráció nélkül tekintheti meg az HBO GO-n, az HBO teljesen magyar nyelvű online videótárában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top