Aktuális

Az IKEA május 22-én nyit újra először vasárnap

A törvényi lehetőségek értelmében és vásárlók visszajelzései alapján az IKEA azt a döntést hozta, hogy 2016. május 22-től 9-től 21 óráig várja látogatóit a hét minden napján.

Az IKEA célja továbbra is az, hogy a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsa az emberek többsége számára a hét minden napján. Alaposan megvizsgálva a lehetőségeket és a törvény előírásait, az IKEA 2016. május 22-étől kezdve 9 és 21 óra között tartja nyitva budapesti és budaörsi áruházait. 

“Azért esett erre a dátumra a választás, hogy a munka törvénykönyvében meghatározott módon, időben értesíthessük munkatársainkat, valamint hogy minden érintett felkészülhessen a változásokra. Ehhez kapcsolódva minden, korábban érvényben lévő körülményt visszaállítunk, beleértve a munkatársak munkavégzéshez kapcsolódó pótlékait is” – mondta Varga-Nagy Eszter, az IKEA PR-vezetője.

A vásárlók az első vasárnapi nyitás napjáig, május 21-ig az eddigiekben érvényben lévő, 9–22 órás nyitva tartás szerint látogathatják budapesti és budaörsi áruházakat hétfőtől szombatig.

Olvass még cikkeket az IKEA áruházakról az NLCafén

Forrás: IKEA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top