Aktuális

“Ha még élnél, akkor te és én most biztos fociznánk az udvaron”

Palackpostát küldött halott barátjának az ötödikes kisfiú. Egy 54 éves floridai férfi találta meg a kedves üzenetet, és elolvasva úgy döntött, válaszol a feladónak.

Amikor az 54 éves floridai férfi, Steve Mershon a tengerparton rátalált a palackpostára, azt gondolta, ez is majd egy átlagos üzenet lesz. Olyan, amiből havonta egy-kettőt partra mos a víz. “Biztos voltam benne, hogy ez is egy olyan üzenet lesz majd. Hogy a cetlin lesz majd egy név, egy e-mail cím, meg valami olyasmi üzenet, mint hogy üdv mindenkinek, aki ezt olvassa” – idézi a férfit a Today.com.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Ám Steve legnagyobb meglepetésére a palackban egy szívmelengető levél lapult, amit egy ötödikes kisfiú, Jonothon írt legjobb barátjának, aki nem sokkal korábban halt meg:

Kedves Daniel! Rettenetesen sajnálom, hogy elmentél. Ha még élnél, te és én most biztos fociznánk az udvaron, kosaraznánk, vagy Matthew-val, Oscarral és Brandonnal játszanánk. Te voltál a legjobb barátom, a kedvenc dalunk pedig az Austin Moon volt. Remélem jól érzed magad ott, ahova kerültél.

Mershon azt mondja, miután elolvasta a levelet, egész nap képtelen volt kiverni a fejéből Jonothon sorait. “Úgy éreztem, válaszolnom kell neki.” Végül Steve válaszolt is. “Nem akartam őt személyesen felkeresni, de bízom benne, hogy a válaszom, amit a levelére írtam, előbb-utóbb megtalálja őt. Tudnia kell, hogy a sorokat nem hiába írta. Hogy azokat elolvasták: nem csak én, mások is.”

 

Bármilyen furcsa is, miután Mershon Facebook-oldalán közzétette a nem mindennapi palackposta történetét, sok kritikát kapott. A kommentelők leginkább azt nehezményezték, hogy az egész világgal megosztott egy nagyon bensőséges, intim üzenetet. Steve azonban nem érzi úgy, hogy hibát követett volna el. “Szerettem volna, ha mások is elolvashatják, hogy ne csak rám legyen hatással, hanem lehetőség szerint az egész világra.”

 Olvass még több palackpostáról szóló történetet az NLCafén: 

Kifogták a világ eddigi legrégebbi palackpostáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top