Aktuális

Kaméleon szökött el Budapesten – nagy erőkkel keresik

Szökött kaméleont keres budapesti gazdája, aki a megtalálónak pénzjutalmat is felajánlott. Nos, könnyen lehet, mindez nem is olyan egyszerű feladat, hiszen a kaméleonokról tudvalevő, mindenkor a környezetük szerint változtatják bőrük színét.

És ez a kis hüllő ráadásul szemforgató egy alak, képes volt Budapest 11. kerületéből  meglógni. Sárbogárdi úti otthona, úgy tűnik, szűkössé vált számára, vagy egyszerűen csak izgalmakra és friss levegőre vágyott. Ő az: a képen látható hölgy, az eltűnt sisakos kaméleon. És hiába a szuper fotó, még sem lesz őt olyan egyszerű megtalálni, hiszen korántsem biztos, hogy éppen ebben a zöld színben pompázik valahol. Ugyanis a kaméleonok nemcsak a szemüket forgatják, de galád módon a színüket is folyamatosan a környezetükhöz igazítják. Így, lehet hogy jelen pillanatban is zöld vagy épp barna, esetleg feketében rejtőzködik, avagy pózol valamelyik nevezetesség előtt.

A becsületes és rendkívül jó(hi)szemű megtalálónak a kaméleon gazdája jutalmat ígér. Fontos a gyorsaság is, hiszen szegény állat nem bírja sokáig a szabadban, főként a hideg éjjeleket viseli nehezen. További részletekért kattintsatok az Újbuda – itt lakunk oldalra.

És íme a szökött kaméleonhölgy

Szökött kaméleont keres gazdája, a megtaláló pénzjutalomban részesül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top